Vacature: Community Manager GESLOTEN

Off-Grid Solutions B.V. (Haarlem) is een social enterprise en de producent van de WakaWaka Light en de WakaWaka Power (www.staging.waka-waka.com). Samen met de WakaWaka Foundation (www.wakawakafoundation.org) heeft ze zich als doel gesteld om de 1,5 miljard mensen die off-grid leven te voorzien van high tech solar solutions. Off-Grid Solutions en de WakaWaka Foundation hebben een groot netwerk in Nederland met gepassioneerde mensen en organisaties die iets voor WakaWaka willen betekenen. We zoeken een community organizer die deze mensen en organisaties de tools biedt om zich voor de WakaWaka missie in te zetten.

De community organizer ondersteunt de WakaWaka Community in sponsoractiviteiten zoals benefietconcerten, schoolinzamelingen etc. Daarnaast inspireert hij/zij mensen & organisaties met ideeën over hoe zij zich met de WakaWaka missie kunnen verbinden. Ook is de community organizer incidenteel aanwezig bij beurzen, events, etc. De functie van Community Organizer is in beginsel een vrijwilligersfunctie voor 8-16u p/w.

Takenpakket

 • Coördineren & enthousiasmeren vrijwilligers-community
 • Praktisch ondersteunen van sponsoracties
 • Aanwezig zijn op stands en beurzen
 • Ontwikkelen van promotiemateriaal voor WakaWaka Community


Vereisten

 • Affiniteit met WakaWaka producten, gadgets, innovatie
 • Affiniteit met goede doelen, social enterperneurship, duurzaamheid, innovatie
 • Organisatietalent / kan goed overzicht houden
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden
 • Enthousiasmerend en Inspirerend

 
Wij bieden

 • Een dynamisch, snel groeiend bedrijf & stichting
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor input
 • Mogelijkheid om netwerk op te bouwen
 • Een enthousiast en gepassioneerd team

 
Meer informatie

 • Stuur je sollicitatie voor 10 november naar info@wakawakafoundation.org
 • Aanvang functie liefst per direct / uiterlijk 1 december