Vacature: Finance Manager GESLOTEN

                                     Vacature: ondernemende NGO (finance)-manager (40 u p/w)

Aanstelling per 1 november

De WakaWaka Foundation (Haarlem) (www.wakawakafoundation.org) is een internationaal opererende NGO die high-tech solar solutions beschikbaar maakt voor de allerarmsten op de wereld. De Foundation werkt nauw samen met de Off-Grid Solutions B.V.; de producent van de WakaWaka Light & Power (www.staging.waka-waka.com). Op dit moment leven 1,5 miljard mensen off-grid en zijn afhankelijk van levensgevaarlijke en vervuilende kerosinelampen. Onze ambitie is deze energy poverty trap te doorbreken en hen te voorzien van schoon en veilig licht en elektriciteit.

De WakaWaka Foundation gaat de komende periode een stormachtige groei tegemoet en zoekt daarom een energieke en ondernemende NGO (finance-)manager met ervaring in budgetbeheer, financiële planning en projectmanagement in de non-profit sector. Kun jij de snelle groei van een ambitieuze NGO in goede financiële banen leiden? Wil je financiële werkzaamheden combineren met internationaal project management en fundraising? Wil je meewerken aan innovatieve impact & financieringsmodellen die trade en aid met elkaar verbinden? Dan is deze functie voor jou.

Bekijk de gehele vacature hier

Download de vacature als Word of PDF