Co founder visits WakaWaka Lights factory

We also used this occasion to catch up with everyone there who’s in charge of the WakaWaka Light production. Camille was also invited to put together a WakaWaka Light himself.

Click here to see for yourself what the result was and for a small impression of his visit.

Gelukt! Je limited edition Wieckse WakaWaka is nu onderweg. 


Bedankt voor je steun. Voor iedere verkochte Wieckse WakaWaka, gaat er een WakaWaka Light naar vluchtelingen in de Centraal-Afrikaanse Re­pub­liek (C.A.R.). Hier woedt sinds 2012 een bur­geroor­log. Hon­der­d­duizenden mensen zijn on­theemd en hebben als ge­volg van het con­flict alles ver­loren, waaron­der toegang tot licht en elektri­citeit. In de vluchtelingenkampen stopt het leven als het donker wordt. Samen met Cordaid helpt Wieckse deze slachtof­fers: voor iedere verkochte Wieckse WakaWaka wordt een WakaWaka Sol­ar Light gedon­eerd aan een gez­in in het donker.