Whoop Whoop!! We are celebrating our impact with a thrilling 10th crowdfunding campaign!

0

Lancering van de WakaWaka Power

De power combineert de meest efficiënte solar LED-lamp ter wereld met een oplader op zonne-energie die alle merken mobiele telefoons, tablets en praktisch elk ander apparaat met een USB aansluiting oplaadt.

De lancering valt samen met een speciale actie: voor elke verkochte WakaWaka Power wordt er een WakaWaka Light gedoneerd ten bate van de meer dan 1 miljoen Haitianen die nog lijden onder de gevolgen van de aardbeving en andere natuurrampen van de afgelopen jaren.

Lees artikel

 

OK

COOKIE INFORMATION waka-waka.com uses cookies to enhance the user experience, keep statistics and to enable the sharing of pages on social media. By using this site, you agree to our use of cookies.